Ο ΣΤΑΘΜΟΣ

Ο Antenna Πάτρας 105.3 είναι ο σταθμός των μεγάλων επιτυχιών. Από το 1991 και μετά διατηρεί τα σκήπτρα της έγκυρης, έγκαιρης και υπεύθυνης ενημέρωσης στην Πάτρα και στην Δυτική Ελλάδα, μακριά από ακρότητες και πάντα με σεβασμό στην δημοσιογραφική δεοντολογία και στο δικαίωμα του πολίτη να πληροφορείται ελεύθερα αλλά και να διαμορφώνει με τις παρεμβάσεις του την επικαιρότητα.

Μακριά από τακτικισμούς, από συμφέροντα και εξαρτήσεις, ο Antenna Πάτρας 105.3 έχει κατοχυρωθεί στη συνείδηση των χιλιάδων ακροατών του ως μια αυθεντική ειδησεογραφική φωνή που προασπίζεται την πολυφωνία, τον πλουραλισμό, την αντικειμενικότητα, την ελευθερία της γνώμης και τα ατομικά δικαιώματα αλλά και την αισθητική όσων επιλέγουν τους 105.3 μεγάκυκλους για την καθημερινή τους ενημέρωση.

Σήμερα ο Antenna Πάτρας 105.3 διαθέτει μια πλήρη δημοσιογραφική ομάδα, με κύρος, άποψη και μεγάλη εμπειρία. Όλα τα μέλη της είναι τακτικά μέλη της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων, επαγγελματίες δημοσιογράφοι, ιδιαίτερα αναγνωρισμένοι, με σημαντική και πολύχρονη διαδρομή στα μέσα ενημέρωσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Παράλληλα, εδώ και χρόνια ο Antenna Πάτρας 105.3 έχει συνδέσει το όνομα του και με την καλή και ποιοτική ελληνική και ξένη μουσική, κερδίζοντας και στον τομέα της ψυχαγωγίας.
Χιλιάδες επιχειρήσεις από την Πάτρα, την Αθήνα και την Δυτική Ελλάδα έχουν εμπιστευτεί στον Antenna Πάτρας 105.3 την προβολή και την επικοινωνία τους, με άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Σήμερα ο Antenna Πάτρας 105.3, σε πείσμα των καιρών, επενδύει σε ανθρώπους, σε ποιότητα, σε ειδησεογραφική και ψυχαγωγική πληρότητα. Και δικαιώνεται.