ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  

08:00 – 09:00 ΠΝΕΥΜΑ ΑΝΤΙΛΟΓΙΑΣ
Οκτώ με εννέα το πρωί. Στο μικρόφωνο ο Ζώης Μαρίνος. Μια πρώτη ματιά στην επικαιρότητα. Ειδήσεις, σχόλια, επισκόπηση του τοπικού Τύπου και η πρώτη καλημέρα με ανάλαφρη διάθεση.


09:00 – 10:00 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ
Στο μικρόφωνο ο Απόστολος Βουλδής. Η πιο διεισδυτική ματιά στα γεγονότα. Συνεντεύξεις με τα πρόσωπα της επικαιρότητας, σχόλια, καλή μουσική και ανατρεπτική διάθεση.


10:00 – 11:00 «Κάτω τα Χέρια»
με την Λίνα Μπάστα. Μία εκπομπή που διεισδύει στην επικαιρότητα και αποκαλύπτει κάθε παρασκήνιο. Συνεντεύξεις, σχόλια, καλή μουσική στην πιο ανατρεπτική ώρα στα ερτζιανά της περιοχής.


11:00 – 13:00 ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Στα μικρόφωνα Νίκος Σύφαντος και Αφροδίτη Τσικριτζή. Η ώρα των μεγάλων δημοσιογραφικών αποκαλύψεων αλλά και της φωνής του ακροατή. Ένα δίωρο που κόβει την ανάσα και «σαρώνει» την ειδησεογραφία της ημέρας. Να είστε εκεί!


13:00 – 14:00 ΜΕΝΑΜΕ ΕΥΡΩΠΗ
με τον Χρήστο Συρίμπεη. Μία μουσική εκπομπή με ειδήσεις απ’ τον κόσμο και σχόλια.


Από τις 2 το μεσημέρι και μετά ο Antenna Πάτρας 105.3 συνδέεται με τον Easy 97,2.
Καλή ξένη soft μουσική, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων δεκαετιών αλλά και του σήμερα.
Η καλύτερη μουσική συντροφιά της Δυτικής Ελλάδας.
Non stop music για ακροατές όλων των ηλικιών και προτιμήσεων, με την υπογραφή των πιο καταξιωμένων μουσικών παραγωγών (Κώστας Σιτόπουλος, Ζωή Κρονάκη, ΝΊκος Μηλωνάς κ.α.).
Ο Antenna Πάτρας 105,3 είναι σήμερα ο μόνος ραδιοφωνικός σταθμός στη Δυτική Ελλάδα που καταγράφει υψηλή διεισδυτικότητα σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.
Έγκυρη και πλήρης ενημέρωση, καλή μουσική, ειδήσεις και ψυχαγωγία, μια ισορροπημένη και καλά επεξεργασμένη παραγωγή προγράμματος που φέρνει τον Antenna Πάτρας 105,3 στην κορυφή!