ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ

Νέες συνεργασίες με επώνυμα πρόσωπα για τον ΑΝΤ-1 Πάτρας 105.3

Νέες συνεργασίες με επώνυμα πρόσωπα για τον ΑΝΤ-1 Πάτρας 105.3

Το ραδιόφωνο του ΑΝΤ-1 Πάτρας 105,3 αποτελεί τη ναυαρχίδα της ενημέρωσης στα ερτζιανά της περιοχής, που εγκολπώνεται τις αρχές της ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης δημοσιογραφίας, χωρίς αποκλεισμούς και διηθήσεις.
Με επώνυμες και στεντόρειες δημοσιογραφικές φωνές, αποτελεί εδώ και χρόνια τον διαπρύσιο και αταλάντευτο κήρυκα της πλουραλιστικής και αντικειμενικής ενημέρωσης, κατέχοντας την πρωτοκαθεδρία στην προτίμηση των ακροατών.

Μέσα από το δημοσιογραφικό εφαλτήριο του ΑΝΤ-1 Πάτρας 105,5 παρελαύνουν καθημερινά, τα σημαντικότερα πρόσωπα της πολιτικής- κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής της περιοχής και του τόπου, καταθέτοντας ελεύθερα τις δικές τους θέσεις.

Πάντοτε, στο πλαίσιο της πρωταρχικής αρχής της ισηγορίας που υπηρετεί με προσήλωση και αυταπάρνηση ο σταθμός. Ο ΑΝΤ-1 Πάτρας 105.3 συνεχίζει να αποτελεί τον φρυκτωρό της ενημέρωσης, σταθμό συνώνυμο της εγκυρότητας και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αρχές που διακονεί απαρέγκλιτα και χωρίς ταλαντεύσεις.

Παράλληλα, ο ΑΝΤ-1 Πάτρας 105.3 υποστηρίζει με στόχευση την εμμελή μουσική και το ποιοτικό ελληνικό και διεθνές πεντάγραμμο, σε πείσμα των κακέμφατων ακουσμάτων, που στις μέρες μας κατακλύζουν την μπάντα των fm.

Το δημοσιογραφικό πρόγραμμα του σταθμού, για το καλοκαίρι του 2017, έχει διαμορφωθεί ως ακολούθως:

08.00-09.00: Η Φαίη Καταπόδη και ο Παναγιώτης Τομαράς, υποδέχονται τους ακροατές του ΑΝΤ-1 Πάτρας 105.3 με την εκπομπή «Καλημέρα, τί κάνεις;»

09.00-10.00: Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος, με την εκπομπή «Πρωινός Τύπος»

10.00-11.00: Ο δημοσιογράφος Αχιλλέας Ροδίτης,
με την εκπομπή «Dislike».

11.00-12.00: Η γνωστή παρουσιάστρια της τοπικής τηλεόρασης (SUPER B) Ρένα Βαρδαλαχάκη, παρουσιάζει μια εξαιρετικά ανατρεπτική και διαδραστική εκπομπή, που προσφέρει επικοινωνία, χαλάρωση και δροσιά στους ακροατές.

15.00-17.00: Ο Τάκης Βαβαρούτας με την ιστορική μουσική εκπομπή του Πατρινού ραδιοφώνου «Μουσικές Σχέσεις», προσφέρει δύο ώρες με την ιδανικότερη μελωδική παρέα στους ακροατές.

antennapatras

Ιούλιος 6th, 2017

No comments

Comments are closed.