ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ

Ο Γιώργος Πασχαλίδης, μιλάει στο δημοσιογράφο Παναγιώτη Ρηγόπουλο και στον ΑΝΤ-1 Πάτρας

Ο Γιώργος Πασχαλίδης, μιλάει στο δημοσιογράφο Παναγιώτη Ρηγόπουλο και στον ΑΝΤ-1 Πάτρας

Γιώργος Πασχαλίδης: Ο επιστήμονας που ανακάλυψε τον τρόπο για να γίνουμε ευτυχισμένοι

Ο Γιώργος Πασχαλίδης, ο άνθρωπος που έκανε τη μεγαλύτερη ανακάλυψη στην ιστορία της ανθρωπότητας και των επιστημών, θα παραχωρήσει συνέντευξη στο δημοσιογράφο Παναγιώτη Ρηγόπουλο στον ΑΝΤ1 Πάτρας, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου (ώρα 14.00) με αφορμή την επίσκεψη του στην Πάτρα.

Ο Γιώργος Πασχαλίδης είναι Αντιπρύτανης και Καθηγητής με έδρα στο τμήμα Ψυχολογίας της Ρωσικής Ακαδημίας Εκπαίδευσης και Έρευνας Noosfera, Πρύτανης στο παράρτημα της Ακαδημίας στην Ελλάδα και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Αεροδιαστημικής, Ναυτικής, Περιβαλλοντικής Ιατρικής και Ιατρικής Ακραίων Συνθηκών της Ρωσίας. Διέκρινε τις ατομικές διαφορές που υπάρχουν στον ανθρώπινο οργανισμό και αποκάλυψε την ύπαρξη μόνο τριών διαφορετικών τύπων που διαφοροποιούνται μεταξύ τους στην εγκεφαλική, καρδιακή και εντερική λειτουργία, στη σκελετική κατασκευή, στις ελλείψεις ιχνοστοιχείων και βιταμινών που παρουσιάζουν, και στο τρόπο συμπεριφοράς.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη θα μας παρουσιάσει τους τρεις διαφορετικούς Τύπους προσωπικότητας και τον τρόπο με τον οποίο το μοντέλο βρίσκει εφαρμογή σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το μοντέλο Tri-anthropo-type Paschalidis καλύπτει κάθε πτυχή της ζωής μας, από το ποια διατροφικά στοιχεία έχει ανάγκη ο οργανισμός του κάθε Τύπου, άρα τι να τρώμε και τι να αποφεύγουμε ανάλογα με τον Τύπο μας, μέχρι το πώς η λειτουργία του εγκεφάλου μας καθορίζει τη σκέψη και τη συμπεριφορά μας, άρα τι να προσέχουμε στο πώς σκεφτόμαστε και πώς φερόμαστε, προκειμένου να έχουμε ψυχική και σωματική υγεία.

Ο Γιώργος Πασχαλίδης δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα της αλληλεπίδρασης του σύμπαντος με τον εγκέφαλο και το κύτταρο. Έρχεται να μας αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο η ηλεκτρομαγνητική πληροφορία από το σύμπαν εισέρχεται στον οργανισμό μας και μετατρέπεται σε χημικές ενώσεις ηλεκτρικά φορτισμένες που έλκονται από όλα τα κύτταρα του οργανισμού. Προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα, εξηγεί το πώς η στρεσογόνα σκέψη παρεμποδίζει τη φυσιολογική ροή της πληροφορίας και γίνεται εμπόδιο στη φυσιολογική λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού, αλλά και στην ευτυχία.

Μετά τη συνέντευξη, ο Γιώργος Πασχαλίδης θα βρεθεί στο ξενοδοχείο Αστήρ, όπου και θα συναντήσει παλιούς και νέους φίλους που θέλουν να γνωρίσουν τον εαυτό τους, τους γύρω τους και το δρόμο που οδηγεί στην υγεία και την ευτυχία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στα δεκάδες best- seller βιβλία του Γιώργου Πασχαλίδη ή στην ιστοσελίδα του http://www.georgepaschalidis.gr/. Επίσης, μπορείτε να πληροφορηθείτε για την εκδήλωση στα τηλέφωνα 6944 634 272 και 6980140140.

Τη συνέντευξη μπορείτε επίσης να την παρακολουθήσετε απευθείας μέσω της ιστοσελίδας του ΑΝΤ1 Πάτρας http://antennapatras.gr .
Και απο το live24.gr

Η είσοδος στο ξενοδοχείο «Αστήρ» είναι ελεύθερη.

antennapatras

Οκτώβριος 1st, 2017

No comments

Comments are closed.