Ο ΣΤΑΘΜΟΣ

Το ραδιόφωνο του ΑΝΤ-1 Πάτρας 105,3 αποτελεί τη ναυαρχίδα της ενημέρωσης στα ερτζιανά της περιοχής, που εγκολπώνεται τις αρχές της ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης δημοσιογραφίας, χωρίς αποκλεισμούς και διηθήσεις.
Με επώνυμες και στεντόρειες δημοσιογραφικές φωνές, αποτελεί εδώ και χρόνια τον διαπρύσιο και αταλάντευτο κήρυκα της πλουραλιστικής και αντικειμενικής ενημέρωσης, κατέχοντας την πρωτοκαθεδρία στην προτίμηση των ακροατών.
Μέσα από το δημοσιογραφικό εφαλτήριο του ΑΝΤ-1 Πάτρας 105,5 παρελαύνουν καθημερινά, τα σημαντικότερα πρόσωπα της πολιτικής- κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής της περιοχής και του τόπου, καταθέτοντας ελεύθερα τις δικές τους θέσεις.

Πάντοτε, στο πλαίσιο της πρωταρχικής αρχής της ισηγορίας που υπηρετεί με προσήλωση και αυταπάρνηση ο σταθμός. Ο ΑΝΤ-1 Πάτρας 105.3 συνεχίζει να αποτελεί τον φρυκτωρό της ενημέρωσης, σταθμό συνώνυμο της εγκυρότητας και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αρχές που διακονεί απαρέγκλιτα και χωρίς ταλαντεύσεις.

Παράλληλα, ο ΑΝΤ-1 Πάτρας 105.3 υποστηρίζει με στόχευση την εμμελή μουσική και το ποιοτικό ελληνικό και διεθνές πεντάγραμμο, σε πείσμα των κακέμφατων ακουσμάτων, που στις μέρες μας κατακλύζουν την μπάντα των fm.